14.03.2017

Keynote speaker: Bruno Omerović

Koliko se brzo dešavaju stvari u startup svijetu te kako je moguće da za samo šest mjeseci, od početne ideje dođete u poziciju da budete jedna od svijetlih tačaka u startup ekosistemu Bosne i Hercegovine, pričat će nam Bruno Omerović, osnivač startupa Koola.
Za samo šest mjeseci, Bruno zajedno sa svojim partnerom Sergiom Ermacora se uspio naći na radaru nekih od najzvučnijih imena iz svijeta startup-a kao što je ABC Akcelerator.

Na ValueUp konferenciji, Bruno će nam govoriti o svojim iskustvima u ABC akceleratoru, ali i o tome kako je uspio da na jednom od najprestižnijih svjetskih startup događaja - StartupConference Istanbul - njegov startup Koola budu među 50 najboljih startupa koji su se našli u Istanbulu.

“Six fu***ng months” ili šest mjeseci od nastanka ideje, Bruno će nas uvesti u startup svijet i objasniti važnost kontakta sa investitorima, kako razgovarati sa top notch investitorima. Govorit će o tome kako je upravo on u toku šest mjeseci uspio da razgovara sa preko 50 vrhunskih investitora i Koola učini jednim od najperspektivnijih startup-a jugoistočne Evrope.

Njegovu priču možete čuti 6. maja u Kinu Meeting Point. Prijave su otvorene do 16. aprila, a prijaviti se možete putem naše oficijelne web stranice.
Želiš biti u toku svih dešavanja?
Prijavi se na naš newletter i sve bitne informacije stižu ravno u tvoj inbox!

ValueUP blog