29.04.2017

IT Akademija

Gdje se školuju budući IT stručnjaci? Ako želite da savladate tražene vještine koje će vam obezbediti uspješnu karijeru, razmislite o školovanju na ITAcademy. Polaznici ove obrazovne ustanove već godinama unazad sa velikim uspjehom dolaze do odlično plaćenih programerskih, dizajnerskih i ostalih IT poslova.
Gdje se školuju budući IT stručnjaci

Ako želite da savladate tražene vještine koje će vam obezbediti uspješnu karijeru, razmislite o školovanju na ITAcademy. Polaznici ove obrazovne ustanove već godinama unazad sa velikim uspjehom dolaze do odlično plaćenih programerskih, dizajnerskih i ostalih IT poslova.

Diplome i certifikati prestižnih svjetskih institucija

ITAcademy je međunarodna škola koja pruža jednogodišnje školovanje za najtraženije IT profesije, a za kvalitet obrazovanja koje se ovdje stiče garantuju diplome i certifikati najvećih institucija u oblasti IT-ja.

Po završetku školovanja polaznici imaju mogućnost da steknu međunarodne certifikate i diplome koje dodjeljuju Cambridge, Microsoft, Google, Zend, Adobe, CompTIA, Oracle, Cisco, Autodesk, MikroTik, Linux i drugi.
Za visoku stručnost iz najtraženijih IT oblasti

Nastava na ITAcademy izvodi se kroz šest programa, što polaznicima daje mogućnost da se opredjele za oblast koja ih najviše privlači: programiranje, dizajn i multimediju, administraciju, IT poslovanje, 3D dizajn i CAD ili razvoj mobilnih aplikacija.

Efikasnost u učenju i ubrzano sticanje znanja na ovoj ustanovi garantovano je zahvaljujući arhitekturi saznanja - specijalnoj metodi učenja koja na pravilan način koristi sve savremene medije za prenos znanja. Rezultat je brže preuzimanje novih informacija i mogućnost da se za samo 12 mjeseci steknu vještine za koje bi inače bilo potrebno 3 ili 4 godine.

Najmodernija tehnologija za uspješno školovanje preko interneta

Internacionalni status ITAcademy ostvaruje prisustvom u nekoliko evropskih zemalja, ali i naprednim sistemom školovanja na daljinu koji omogućava svakom polazniku da pohađa nastavu preko interneta i stiče znanja iz bilo kog grada, bilo koje zemlje.

Polaznici koji uče putem sistema školovanja na daljinu prate sva predavanja, čitaju materijale, rešavaju testove i zadatke i rade direktno sa profesorima. Svaki polaznik koji nastavu prati od kuće ili sa posla može biti siguran da dobija isti nivo znanja kao i polaznici koji tradicionalno prate nastavu.

Doživotno školovanje po cijeni jednogodišnjeg programa

Relevantna znanja u svijetu IT-ja nerijetko se mijenjaju svakih 6 mjeseci, a poslovne pozicije za koje se polaznici ITAcademy školuju zahtjevaju dalje profesionalno usavršavanje.

Zbog toga je svima koji završe školovanje na ITAcademy omogućeno da nastave sa usavršavanjem kad god se u programu pojavi nova verzija softvera za koji su slušali nastavu, negraničeni broj puta.

Šta još dobijaju polaznici ITAcademy?

Polaznici ITAcademy imaju priliku da uče i prate nastave preko ITAcademy Android aplikacije. Uz pomoć aplikacije polaznici mogu da prate predavanja, upravljaju kursevima, pristupaju lekcijama i multimedijalnim sadržajima, rješavaju testove, komuniciraju sa predavačima.

Tu je i LINK Apprentice Internship Program u okviru koga svaki polaznik ima priliku da odmah nakon školovanja stekne radno iskustvo, praktična znanja i tražene vještine, kao i Personal Development Program, koji omogućava sticanje transverzalnih vještina komunikacije, timskog rada, analitičnosti i samopouzdanja.

Da bi školovanje bilo zanimljivije i bogatije, polaznici dobijaju pristup prvoj edukativnoj online televiziji na ovim prostorima - LINKeduTV. Ova jedinstvena internet televizija ima 12 obrazovnih kanala na kojima su dostupna predavanja iz različitih oblasti, edukativni video-materijali, intervjui sa stručnjacima, tutorijali i interaktivni sadržaji vezani za najpopularnije IT teme.

Na ITAcademy je otvoren proljetni upisni rok za generaciju 2017/18, a polaznici u prvom upisnom krugu štede čak 40%. Posetite it-akademija.com i saznajte više o mogućnostima da započnete svoju uspješnu IT karijeru.

Za tri najsretnija učesnika konferencije pripremili smo i poklon kurseve Microsoft Project koje je obezbjedila ITAcademy.

Značaj IT vještina za razvoj start up-a i biznis plana osnovni je razlog zbog kog će najsretniji učesnici biti nagrađeni upravo kursem iz oblasti IT Menadžmenta.
Želiš biti u toku svih dešavanja?
Prijavi se na naš newletter i sve bitne informacije stižu ravno u tvoj inbox!

ValueUP blog