29.03.2017

Keynote speaker: Ivan Rendulić

“Naša najveća slava nije u tome da nikada ne padnemo, već da se svaki put kad padnemo podignemo.”
Da li ste ikada mislili da postoji aplikacija koja će vam olakšati život i omogućiti da mnogo brže i lakše plaćate račune, izradite rođendanske ukrase, fotografiranje, pomoć oko auta, organiziranje tuluma, čuvanje djece raznorazne dostave ili će vam olakšati pronalazak bilo koje druge usluge koja vam je potrebna?

Gigley već uveliko radi na tome! Iako, trenutno aplikacija pokriva prostor susjedne nam Hrvatske, Ivan Rendulić, osnivač startup-a Gigley će nam pričati o budućim planovima, eventualnoj ekspanziji na regionalno tržište i kako je uopće došlo do nastanka ideje.

Također, Ivan će pričati i o tome kako prikupiti prvi inicijalni funding za vaš startup, da li je potrebno tehničko znanje da se napravi tech-startup, kako osnovati vlastiti kompaniju čak i u dalekim Sjedinjenim Američkim Državama.

Kako se dobar glas daleko čuje, tako ćemo i kroz Ivanovo predavanja saznati šta je potrebno za dobar PR, ali i kako se “boriti” protiv balkanskog mentalitate kroz razgovor o podjeli vlasničkog udjela, ali i mnogim drugim stvarima sa kojima se jedan mladi poduzetnik susreće.

Prijavite se na “ValueUp: Mind Your Own Business” konferenciju i iz prve ruke poslušajte šta to Ivan želi da podijeli sa vama!
Želiš biti u toku svih dešavanja?
Prijavi se na naš newletter i sve bitne informacije stižu ravno u tvoj inbox!

ValueUP blog