08.03.2017

Mjesto održavanja: Kino Meeting Point!

Čast nam je zvanično predstaviti mjesto održavanja ovogodišnje ValueUp konferencije. U pitanju je dobro poznato okupljalište mladih, zaljubljenika u kulturu i umjetnost, kino Meeting Point.
Kino Meeting Point je zvanično otvoreno 1997. godine na mjestu bivšeg Doma Kulture. Pod rukovodsvtvom neprofitnog udruženja Obala Art Centar kino je stasalo u prepoznatljiv simbol kulture Sarajeva i šire. Karakteriše ga profinjen sadržaj, kultna kafana i mjesto okupljanja Trasa i mnogobrojni kulturni sadržaj koji se održava u njegovim prostorijama. Zbog svoje neposredne blizine Akademije scenskih i Akademije likovnih umjetnosti u Sarajevu mjesto je sudara mladih umjetnika koji svojom kreativnošću, energijom i idejama kreiraju jedinstvenu atmosferu i duh ovog mjesta.

Moderno opremljena kino sala Meeting Point-a, koja broji nešto više od 190 sjedećih mjesta, će svoju udobnost i komfort ponuditi učesnicima koji će se zasigurno, u toku cjelodnevne konferencije, osjećati kao kod kuće. Također, u prostorijama Trase će biti organizovan i besplatan ručak za sve učesnike konferencije.

Izuzetna nam je čast da će se naš događaj održati na ovako kultnom i simboličnom mjestu i zato pozivamo sve vas da nam se pridružite 6. maja i osjetite atmosferu kojom ovo mjesto zrači.
Želiš biti u toku svih dešavanja?
Prijavi se na naš newletter i sve bitne informacije stižu ravno u tvoj inbox!

ValueUP blog