07.04.2017

ValueUp MYOB: Zašto se prijaviti na ValueUp konferenciju?

Svjesni činjenice da startup kompanije mogu i moraju biti model putem kojeg će mladi u budućnosti realizovati svoje ideje i hrabro mijenjati lokalnu, ali i globalnu zajednicu, željeli smo kreirati događaj koji će biti jedna, ali sigurno ne i jedina, gradivna komponenta boljeg startup ekosistema.
ValueUp: Mind Your Own Business konferencija je namijenjena i profesionalcima i onima koji to žele da postanu, a glavni cilj jeste povezivanje, motivacija i edukacija pojedinaca da djeluju u smjeru izgradnje malih kompanija - stratup-a. Upravo zbog toga, ValueUp je mjesto povezivanja, učenja, razmjene znanja i iskustava između ljudi različitih iskustava i vizija. Kako razvoj cijelog sistema ide iz korijena - težimo ka jačanju startup zajednice kroz edukaciju i povezivanje sposobnih i motivisanih pojedinaca.

Upravo zbog toga, ValueUp ekipa je za sve učesnike konferencije pripremila predavanja istaknutih stručnjaka iz prakse. Kroz interaktivna predavanja, razgovor sa predavačima i učešće na panel diskusiji, svi prisutni će moći dobit odgovore na pitanja koja imaju iz prve ruke. Pored do sada već najavljenih predavača, za učesnike smo pripremili još mnogo kvalitetnog sadržaja koji će im svakako pomoći da steknu nova znanja i vještine.

Smatramo da je Sarajevo, kao srce Bosne i Hercegovine, ali i regije, veliki potencijal za razvoj jednog izuzetno značajnog startup ekosistema. Balkan može iznjedriti veliki broj startup kompanija koje će na globalnoj razini imati veliki uticaj i igrati globalnu startup utakmicu, rame uz rame sa velikim igračima kao što su Facebook, Spotify, AirBnB…

Upravo zbog svega navedenog, sigurni smo da je Kino Meeting Point place to be 6. maja za sve ljude koji imaju i najmanji interes za regionalnu startup scenu - bilo da se radi o developerima, managerima, investitorima ili akceleratiorima/inkubatorima. Također, za sve prisutne smo pripremili veliki broj iznenađenja koja vas sigurno neće ostaviti bez teksta.

Vidimo se 6. maja u Sarajevu!
Želiš biti u toku svih dešavanja?
Prijavi se na naš newletter i sve bitne informacije stižu ravno u tvoj inbox!

ValueUP blog